donderdag 14 oktober 2010

Destine - Down

Hee allemaal,

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van de band Destine.
Ze werken zo hard voor steeds een klein stukje verder te komen met hun carrière.
Ze hebben zelf alles van af het begin opgebouwd, niets kwam vanzelf.
Het was fantastisch om ze in kleine zaaltjes te zien optreden voor weinig mensen, maar het is nog mooier om te zien hoe ze gegroeid zijn, hoe ze bekendheid hebben gekregen en hoe ze zich ontwikkeld hebben. Nu zie ik ze in grote zalen, bekende zalen, voor rijen en rijen mensen spelen. Dan noem ik nog geen eens Pinkpop en Lowlands waar ze stonden. Ook de airplay die ze nu hebben op 3FM en andere radio stations, TMF en de publiciteit in bladen en kranten in zowel het binnenland als het buitenland.
Ik ben zo trots op deze jongens, ook dat ze weer gaan touren door heel Europa, dit keer met Attack! Attack!
De nieuwe single is dan ook weer onwijs strak geworden. Het is een cover van een nummer van Jay Sean en Lil' Wayne en ze hebben er hun hele eigen draai aangegeven. Live klinkt het altijd al geweldig en krijgen ze het hele publiek mee, maar nu hebben ze 'm ook opgenomen en een video erbij gemaakt.
De video is zeker het kijken waard, ze hebben een groot deel zelf gemaakt en het is een leuke opzet, ik kan 'm blijven kijken.
Check 'm hier!
http://www.youtube.com/watch?v=ftaWXbkt6OU

En voor de gene die het nummer ook graag op z'n iPod wil hebben.
Hier is de download link voor iTunes:
http://itunes.apple.com/nl/album/down-single/id392606939

Het zou natuurlijk tof zijn als Destine nog mee bekendheid krijgt, zorg dat je Down verspreid als je vindt dat iedereen 'm zou moeten horen!

X Meike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten